Tussentijdse toets

Tussentijdse toets

De tussentijdse toets is een rijtest die verloopt als een echt examen. Een examinator van het CBR beoordeelt tijdens de tussentijdse toets hoe het met je rijvaardigheid is gesteld. Tijdens de toets worden alle examenonderdelen onder de loep genomen en getoetst volgens de officiële exameneisen. Wij rijden tijdens het examen mee. De toets duurt 55 minuten even lang als bij het examen.

Na afloop van de toets krijg je van de examinator en ons een advies over de onderdelen waaraan je nog moet werken. Je kunt dan gericht je rijopleiding gaan afronden.

Voordelen

Omdat de tussentijdse toets hetzelfde verloopt als het examen, weet je precies wat je straks tijdens het examen te wachten staat. De toets is een kans bij uitstek om alvast te wennen aan de examensituatie. Nervositeit wordt bij veel kandidaten weggenomen. Bovendien is het mogelijk dat je je examen aflegt bij de examinator die de tussentijdse toets afneemt.

Tussentijdse toets

  • Tussentijdse toets
  • Huur lesmotor

195,-

Bestel hier je tussentijdse toets.

Video

Om tot een beter resultaat te komen tijdens de start van je motorrijlessen filmen we vaak de leerlingen. Zo kan men op video bekijken wat er goed en niet goed gaat. Hierdoor is het eenvoudig om aan te geven wat er beter zou kunnen in het verkeer.

Tijdens de motorrijles kan je een helm, kleding en handschoenen van de rijschool gebruiken. Wij hebben dit in verschillende maten en voor zowel droog als regenachtig weer.